REVIEWS

1/12
REVIEWS

LAST VAN SMARTPHONE

Voor mijn werk ben ik verplicht een mobiel met internet-verbinding te gebruiken en ik draag mijn mobiel op mijn lijf. Na advies en gebruik van een anti-stralingsdoekje zijn mijn klachten omtrent mobiel dragen op mijn lijf opgelost. 

Frans, Drunen

IK VOEL ER NIKS VAN, OF TOCH?

Door de ontmoetingen na de yoga-les heb ik Angela leren kennen en tijdens de thee vertelde ze altijd verhalen over straling, wifi, energie enz… Haar passie hiervoor raakt me telkens weer als ze hierover verteld. Als ze aan mij vroeg: "Voel jij 't ook?", zei ik altijd: "Ik ben niet zo gevoelig Angela op dat vlak!" Totdat er zich een situatie voordeed en ze bij mij thuis kwam om te meten!

 

Dat was een enorme openbaring En door het zien van alle meetapparatuur was ik een beetje van de wijs, maar door alle piepjes/geluiden was ik onder de indruk… iets wat je niet ziet werd ineens hoorbaar…. Voelen was voor mij nog steeds een ding want ik voelde het niet! Eenmaal bij de meterkast aangekomen, zei Angela "Ik haal nu de stekker van de wifi eruit om opnieuw te meten", …. en wat er toen gebeurde: ik voelde het ineens!!! 

 

In mijn bekkenbodem/billen zit altijd een soort van spierspanning waar ik heel bewust los wil laten, maar dit lukt niet altijd. Toen de stekker van de wifi eruit gehaald werd VOELDE  ik dat de spanning op die plek gelijk weg was…. Het voelde zoveel rustiger in mijn hele systeem, ik voel het dus wel maar omdat het altijd “aan “staat was dit de “normale modus” want ja wifi is immers altijd nodig toch, althans dat dacht ik. Nu zet ik steeds vaker wifi helemaal uit en ervaar ik in mijn lijf nog steeds direct de rust die dat brengt, zo ook de vliegtuigstand op mijn telefoon als ik ga slapen, zo ook het gebruik van 2G op mijn telefoon ipv 4G.

 

En ik maar denken en melden tegen Angela, dat ik er niet gevoelig voor ben, totdat dus de stekker er letterlijk uit gehaald wordt, ….. wat een kalmte!!

Denise Brokken, Yoga Akasha

yoga-akasha@outlook.com

GEAARD SLAPEN

Ik ben zo enthousiast! Mijn 2 kinderen op 'n aardingsmatje. Nog nooit vielen ze zo snel in slaap!

Manou Weren- v/d Ven, Lierop

STRALINGSVRIJ WONEN EN WERKEN

De stralingsmevrouw uit Drunen is bijzonder kundig en integer. Op verschillende momenten is Angela bij ons geweest om onze bedrijfs- en privéruimtes op belastingen te meten. We hebben een nauwkeurig advies gekregen ten aanzien van de aanwezige electrosmog. Zeer de moeite waard en het komt de gezondheid van ons en onze bezoekers ten goede.

Centrum voor bewustwording en heling

GOED SLAPEN NA VAN DE 1E SCHRIK BEKOMEN TE ZIJN

Afgelopen maanden heeft Angela van Alphen mijn huis doorgemeten op straling van zendmasten. Er is een heel rapport uitgekomen waar ik van geschrokken was. Inmiddels heb ik verschillende adviezen uitgewerkt, Ook het advies om een onderlaken aan te schaffen waarin zilverdraad is geweven waardoor je geaard kunt slapen. Inmiddels slaap ik er al een maand op en ik merk zo veel verbetering met het slapen. Dat had ik 10 jaar eerder moeten doen. Destijds is het mij ook eens geadviseerd. Ik ben er heel blij mee. Dank je wel Angela voor je doortastende adviezen. 

 

Een hart verwarmende groet,

Willeke

HUIDUITSLAG

Ik trap zeker een open deur in als ik vraag of je ook op papier gegevens hebt om de voordelen van die aanwezigheid van die zendmasten qua gezondheid, te weerleggen. Je weet dat schriftelijke gegevens langer bij een mens blijven hangen dan woorden; daarom is de grootste vijand die iemand kan hebben: de pen...!! Het is notabene bij mij met een zendmast bij ons op de flat begonnen!!! Ik begon toen last van uitslag te krijgen waarvan ik niet wist waar die vandaan kwam!!!!!

 

Maar ik ontmoet het ook hoor in mijn omgeving! Dan beginnen de mensen over glutenvrij..., macro biotisch...., worteltjestaart...., spedia of zo iets, dat is dan geloof ik goede suiker..... en tegelijkertijd zitten ze dan te appen...!!!!! Als ik dan vraag of ze ook zoveel over de electro-magnetische stralen weten kijken ze me aan of ik van Venus kom!!! Eigenlijk van Mars want daar zijn ze altijd recalcitrant of op oorlogspad of zo iets en dat vinden de mensen niet fijn! En dan zeg ik ook nog: let maar op, deze stralen is het asbest van morgen! Ze zullen wel denken dat ik gestoord ben maar ze komen er nog wel achter!

Marlies

Vlijmen

ONRUST

Angela is zeer betrouwbaar, professioneel en deskundig. Na haar komst heb ik veel meer rust in huis gevonden. Ze neemt er uitgebreid de tijd voor en maakt een tekening. Je kunt haar altijd vragen stellen en om feedback vragen.

Suzanne

Drunen

BABY BESCHERMEN 

We hebben Angela van Alphen bij ons in huis gehad voor een electro-meting. Angela gaat zeer professioneel te werk. Ze legt ook heel goed uit wat ze doet en wat het betekent.Ze gaf tips om electrosmog in huis te weren. Wij hebben hierna telefoon en babyfoon aangeschaft die alleen straling afgeven op het moment dat ze signalen ontvangen. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Angela ons heeft geholpen.

Familie Thijssen

Vlijmen

ONRUST IN HUIS

Dat er nog ergens straling was in mijn huis, dacht ik wel. Ik kon alleen de bron niet vinden. Hoe kon dit toch? Er is geen Wi-Fi, geen draadloze apparaten, kon het echt niet vinden. Maar had er last van. Misschien komt het toch van een zendmast? Uiteindelijk waren de boosdoeners de digitale ontvanger van de TV (die blijft zoeken naar Wi-Fi signalen, die er niet zijn) en de babyfoon. Het was een hele zoektocht, maar met resultaat. Gelukkig geen straling van buitenaf. We slapen nu beter en de kinderen reageren er goed op. Het huis voelt rustig. We wonen hier weer met plezier.

Sanne

Dordrecht

SLECHT SLAPEN

Angela is bij ons in huis geweest omdat zowel mijn man als ik soms slecht sliepen. We wisten niet waar dit aan lag. Toen Angela kwam nam ze volop de tijd om het huis te meten en vooral in de woonkamer sloeg het apparaat dat straling kon meten erg uit. Je hebt helemaal niet in de gaten dat je heel de dag in je eigen huis in een stralingsveld zit door o.a. mobiele telefonie, internet enz. Angela heeft toen diverse tips gegeven om toe te passen zoals de stekker van het internet er zoveel mogelijk uit te halen en hierdoor hebben zowel mijn man als ik het gevoel dat we beter en rustiger slapen 's nachts en 's morgens ook minder vermoeid uit bed komen om naar ons werk te gaan.

 

Ook hebben we een hoeslaken van Earthing aangeschaft. Omdat ik voorheen altijd erg koude voeten had. Vanaf het eerste moment dat het hoeslaken op mijn bed lag heb ik geen koude voeten meer, ben ik uitgerust wakker 's morgens en heb meer energie. De hoeslakens zijn best prijzig dus je kunt ook beginnen met een klein matje maar het verschil dat merk je meteen. Wie wil nu geen betere gezondheid ! Ook hierin kan Angela je hele goede informatie gegeven en aantonen dat dingen ook echt werken !

Anna

Heusden

SLECHT SLAPEN

Ik ben heel content met alles. Angela heeft onderzoek gedaan naar electrosmog. We slapen nu beter en ook de gezondheid gaat vooruit. Ik heb niet alle adviezen opgevolgd m.b.t. straling, maar de situatie in huis is nu goed voor ons. Wel heb ik een telefoon weggehaald naast het bed en ook is het bed geaard. Angela, bedankt!

Chrissie

Waalwijk

KRIEBELBENEN

Aangezien ik nogal last heb van kriebelige benen en slecht inslapen. En mijn man onrustig slaapt, hebben wij een aardingslaken van Earthing Nederland getest.
Ongelooflijk wat een verademing was dat.... 
Binnen no time in slaap vallen en heerlijk uitgerust wakker worden. Na de test hebben we nu 2 weken zonder laken geslapen en de klachten komen weer terug. Ik heb nu 2 hoeslakens besteld voor onze bedden ... Omdat we ze nu ook mee kunnen nemen als we met onze caravan op vakantie gaan....zo kunnen we overal geaard slapen! Ik zeg doen! Back to earth....

Jo

Vlijmen

HOOFDPIJN

Twee maanden na Angela’s onderzoek slaapt het hele gezin beter. Mijn zoon had veel last van hoofdpijn en keel/neus en oorklachten. Hij slaapt nu goed en heeft geen hoofdpijn meer. De straling is in kaart gebracht, ik probeer me eraan te houden ;-) De kinderen zijn rustiger, gedragen zich beter en worden niet meer zo snel boos. Ik ben zelfs gestopt met roken (toeval of niet?) en ben gaan sporten. Het gaat heel goed nu.

Josje

Waalwijk

EINDELIJK IS DE "RADIO" UIT NA 6 JAAR!

Angela heeft mijn huis gecontroleerd op elektrosmog. Ze heeft metingen verricht en vervolgens de Wifi uitgeschakeld en andere maatregelen genomen. Het voelt nu zo rustig in huis, het is net of de radio 6 jaar lang hard heeft aangestaan en nu is uitgezet!  

 

Michiel Bienert

HARTKLOPPINGEN

Ik heb heel bewust Angela laten komen. Vanwege wat er in mijn omgeving gebeurt, er komen hier erg veel ziektes voor. Ik vermoedde dit zelf ook al. Ik had geen fijn gevoel in mijn huis. Er was “iets”, het gaf me onrust en hartkloppingen. Ik wilde altijd naar buiten. Nu is er meer rust, ik slaap beter en heb geen tintelingen meer in mijn hoofd en benen. Ook voel ik me niet meer benauwd. Bij mijn bed heb ik de DECT-telefoon verwijderd en zet ’s nachts de Wifi uit. Het is nu fijn thuiskomen. Ik ben heel blij!

Marchie

Landgoed Driessen

DANK

Het was erg verhelderend. Wat ik al een tijdje vermoedde, heb jij bevestigd. Ik wil liever niet in details gaan maar het heeft mijn mannetje heel erg geholpen. Dankje Angela.

Anje

Drunen

INZICHTEN

Ik heb het consult met Angela als zeer prettig ervaren. Ze geeft gedegen en professioneel advies op een informele manier. Ik vond het heel bijzonder om kennis te mogen maken met Angela en ben heel blij met de inzichten die ze me heeft gegeven.

Hanneke

Drunen

Please reload

N.B: alle reactie's zijn citaten van klanten. De foto's zijn fictief. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now