CONTACT 

De Stralingsmevrouw

meetspecialist

Tel: 06 - 57 66 74 44

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon

OVER MIJ

Mijn naam is Angela, getrouwd en moeder van 2 kinderen. In ons gezin heb ik zelf ondervonden wat straling van draadloze- en huis/tuin en keukenapparatuur kan doen met gezondheid en welzijn. Gelukkig heb ik de juiste stappen gezet om ons huis stralingsarm te maken, waardoor klachten verdwenen. Vanuit onwetendheid heb ik in het verleden spullen gekocht, die niet goed zijn voor de gezondheid. Ook ik kon niet geloven, dat een simpele wekkerradio, DECT-telefoon, LED lamp of babyfoon zo'n invloed kon hebben op onze slaap. Ik ging er, net zoals de meeste consumenten vanuit, dat goedgekeurde elektronica veilig en dus ook gezond is. Helaas wijst de praktijk anders uit. 

Als moeder, die snapt hoe het voelt wanneer je voor het eerst hoort over straling en de effecten met name op kinderen, kan ik me goed inleven in jouw persoonlijke situatie. Voel je niet schuldig of boos, we kunnen de wereld niet veranderen, maar wel je leefomgeving! Gelukkig is er veel aan te doen. Samen kunnen we jouw gezondheid en welzijn verbeteren. Dit is mogelijk in huis maar ook kantoor of school!

In de loop der jaren heb ik me geschoold tot meetspecialist. Dit is een continu proces, want de ontwikkelingen staan niet stil. Mijn meetapparatuur is het middel om jou te helpen met gezondheidsklachten veroorzaakt door straling. Statistieken zijn hierbij onmisbaar, maar gezond boerenverstand en inlevingsvermogen staan bij mij voorop. 

Angela van Alphen

Eigenaar 

Stralingsmetingen, advies & coaching, presentaties.

De Stralingsmevrouw

meetspecialist

© 2018 De Stralingsmevrouw
Proudly created with Wix.com

Drunen

Noord-Brabant, Nederland

tel. 06 - 57 66 74 44

K.v.K. Nr. 60091541
IBAN NL18 RABO 0106571206

destralingsmevrouw@kpnmail.nl

www.destralingsmevrouw.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now