OPLOSSING

1/16
OPLOSSING

1. Meting

Na een intake, brengen we jouw gezondheidsklachten in kaart. Hierna volgt er een meting op basis van het pakket dat je hebt gekozen, die ik samen met een andere meetspecialist uitvoer. Ik houd me hierbij aan de bouwbiologische normen van de SBM2015. Simpelweg wordt gemeten of de straling niet te hoog is. Omdat een meting een "reality check" kan zijn, probeer ik me goed in te leven in jouw emoties hierbij. Ik neem ruim de tijd voor uitleg en hoe aanpassingen in jouw persoonlijke situatie het best praktisch uit te voeren zijn. Metingen kunnen ook gecombineerd worden met een geologish onderzoek. 

2. Stralingsverlagende maatregelen

Gelukkig is er veel mogelijk m.b.t. afscherming of reducering van de stralingsbronnen. Tijdens de meting kunnen al direct maatregelen genomen worden. Het voordeel is dat je meteen kunt constateren wat voor technisch meetbaar effect het heeft en wat voor lichamelijk effect het heeft. Het lichamelijk effect is zelfs ook te meten met een lichaamsspanningsmeting (hoe lager = hoe beter). Een hele geruststelling! Voor elke situatie zijn geschikte stralingswerende producten te krijgen. Zie ook: Vitalitools. Ter plekke kunnen wij bijvoorbeeld een telefoon vervangen of anders instellen, een kabeltje aansluiten, een wekker, router of babyfoon vervangen, een aardingsmatje plaatsen, etc. Op een later tijdstip kunnen complexe saneringen worden uitgevoerd, naar keuze. 

3. Rapportage

Indien gewenst kun je een rapportage laten maken. Dit is soms nodig bij zaken waarbij je naar de gemeente of juristen toe documentatie moet kunnen overleggen of om vanuit de wet WMO een vergoeding in de saneringskosten te krijgen. 

4. Coaching

In principe geldt; bron weg = klacht weg. Mits alle adviezen goed zijn uitgevoerd. Wanneer het lichaam te lang een te hoge stralingsbelasting heeft gehad, is er soms een zetje nodig om het immuunsysteem te verbeteren. In een persoonlijk consult kijken we wat voor jou de beste middelen zijn. Tevens ga ik dieper in op elektrostress-gerelateerde klachten en verbetering hiervan. Er kunnen buiten je huis om nog triggers zijn, maar ook daar zijn goede oplossingen voor. Hiervoor kun je de trajectkaart gebruiken. Zie tarieven

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now