WORKSHOPS GEZOND WONEN

Locatie:

Cultuurtoren Honsoirde

Abdij Marienkroon

Abdijlaan 6a, Nieuwkuijk

www.honsoirde.nl

Info:

Tijd:

13.30 - 16.30 uur

Prijs:

€35,- incl. koffie en thee per workshop naar keuze.

31 Oktober 2020

 

Aardmagnetische velden & wichelroede in de praktijk

We gaan naar buiten, nadat we eerst een stukje theorie en geschiedenis hebben besproken. Wat zijn wateraders, wellen, waterputten, Leylijnen, krachtplekken. Hoe vind je deze? Welke invloed hebben ze in huis? Buiten gaat iedereen aan de slag met de wichelroede en je zult versteld staan van je eigen gave! Geschikt voor iedereen. 

______

7 November 2020

 

Meten elektromagnetische velden 

Hoe kun je met je met technische meetapparatuur zoals een indicator (b.v. de ESI) of meetinstrument (van Cornet of Gigaherz) op een correcte manier meten? Meet je de hoogste of de gemiddelde waardes? Waarom zijn die cijfertjes nou zo belangrijk? Focus ligt op het meten en afschermen van hoogfrequent. Vergeet je eigen meter niet en probeer onze meters ook eens uit. 

  • voor gevorderden

  • Let op: bij elektrogevoeligheid is dit minder geschikt, tenzij je afschermende kleding draagt. Er zullen stralingsbronnen aangezet worden om te kunnen meten. 

_____

14 November 2020

 

Therapie bij elektrogevoeligheid 

Wat kan je helpen bij EHS of beter nog, hoe kun je het voorkomen! Supplementen, leefwijze en veel voorkomende aandoeningen die samengaan met EHS worden besproken. Weinig cijfers en techniek: we gaan eens dieper in op de biologische verstoringen in het lichaam en de klachten die je ervan krijgt op korte en lange termijn. Geschikt voor iedereen. 

_____

21 November 2020

Goede aarding in huis 

Wat is het belang van een goede aarding in huis? Wat is aardingsweerstand, welke normen moet je aanhouden, hoe bereik je dit? Hoe zit het met geaarde stopcontacten, aardpennen, aardingsproducten e.d.? Aard jezelf! Geschikt voor iedereen.

_____

 

12 December 2020

 

Zwangerschap & kinderen

Wat voor invloed heeft wifi, maar ook de huis,- tuin & keukenapparatuur tijdens de zwangerschap op je baby? Hoe zit het met straling op kinderdagverblijf en scholen. Hoe kunnen we hiermee omgaan en in gesprek gaan met de andere partij? Doe en denk ook mee!

_____

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now